Alles wat je nodig hebt om je pols

AUDEMARS PIGUET

The Vallée de Joux, birthplace of Audemars Piguet and one of the centres of high-end Swiss watchmaking, is an awe-inspiring region nestled in the Jura Mountains, north of Geneva.

Patek Philippe

Complicated watchmaking is the supreme test of the designer’s expertise and watchmakers’ skill. At Patek Philippe we master all horological complications and have twice this century built the world’s most complicated portable timepiece. In each watch many lifetimes of artistry and skill are captured to produce an object of timeless worth.

Alles wat je nodig hebt om je pols

PRESTATIE EN PRESTIGE

Rolex horloges zijn vervaardigd uit de mooiste grondstoffen en gemonteerd met zorgvuldige aandacht voor detail. Elk onderdeel is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis volgens de meest veeleisende normen.

MASCULINE ELEGANCE

Als juwelenhuis heeft Maison Cartier voor vele revoluties op horlogegebied gezorgd. Naast iconen als de Tank, Tank Américain, Tank Francaise, Tank Anglaise, Santos 100, Calibre de Cartier (diver) is Schaap en Citroen inmiddels ook erkend als Haute Horlogerie dealer van deze geroemde manufactuur.

RICHARD MILLE

Diminutive marvels of technology, painstakingly produced in limited quantities, Richard Mille timepieces are designed specifically for those with a true appreciation of fine watchmaking.

Breitling: Instruments for Professionals

Breilting horloges staan voor een klassieke uitstraling met fraaie techniek. Breitling is het enige grote horlogemerk dat al zijn modellen voorziet van een chronometer gecertificeerd uurwerk, het ultieme teken van precisie. Het familiebedrijf is nog een van de laatste onafhankelijke Zwitserse horlogemakers.

The Art of Handcrafting Watches

BASSE BROYE – MAGICAL WATCH-MAKING

Op de prestigieuze Basel World 2014 onthuld voor het grote publiek, hebben nieuwe horlogemakers Basse Broye al betoverde kenners van de kunst van horologie. Dit is een verhaal van vriendschap en passie, geweven uit erfgoed en avant-garde.

What are you made of?

TAG Heuer is het op één na grootste luxe horlogemerk van Zwitserland en vooral bekend dankzij haar sportieve horloges voor zowel heren als dames. Het horlogemerk speelde een toonaangevende rol bij de ontwikkeling van de chronograaf. Oprichter van horlogemerk TAG Heuer is Edouard Heuer. Hij startte het merk Heuer in 1860, toen hij twintig jaar oud was. Heuer werd bekend door de ontwikkeling van een nieuw systeem om het uurwerk op te winden door middel van de kroon. Tot die tijd gebeurde dat met een sleuteltje. In 1882 vond Heuer de stopwatch of chronograaf uit. Het horlogemerk is altijd in handen gebleven van de familie Heuer. Het kreeg pas in 1985 de toevoeging TAG, toen twee Heuers het bedrijf verkochten aan Techniques d’Avant Garde. Afgekort TAG.

What are you made of?

Omega is een van de snelst groeiende horlogemerken ter wereld. Omega mag zichzelf inmiddels een manufactuur noemen, omdat elk onderdeel van een Omega horloge in eigen huis gemaakt wordt. Sinds 1848 maakt Omega mechanische horloges. Het gepatenteerde uurwerk van Omega horloges, het co-axial échappement dat bijna geen onderhoud behoeft, zit inmiddels in bijna elk mechanisch horlogemodel van de Omega collectie. Deze horlogecollectie kent in totaal vier pijlers. De Omega Constellation-lijn met de bekende ‘klauwtjes’ aan weerszijden van de horlogekast, de Omega Seamaster (het James Bond horloge), de Omega Speedmaster en de Omega De Ville collectie. Daarnaast brengt het merk vele Specialties, zoals een Olympische Collectie, een Jewellery lijn, een Tourbillon en de Museum collectie.

Pin It on Pinterest

Share This