Warranty/Garantie:

Op alle uurwerken geven wij 12 maanden garantie vanaf de datum die op de factuur staat, tenzij anders vermeld. Deze garantie geldt niet voor de waterdichtheid, kronen en drukkers, glas, bandjes en sluitingen. Beschadiging ten gevolge van onjuist gebruik, schade toegebracht door de eigenaar of derden vallen ook buiten deze garantie. Op nieuwe horloges zoals Rolex en Breitling zit standaard 5 jaar garantie.

Delivery/Levertijd:

Wij verzenden op professionele en veilige wijze: het product wordt degelijk verpakt en verzonden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan we over tot verzending.
Normaal gesproken ontvangt u producten dus binnen een tot twee werkdagen.

Outside the EU/Verzending buiten de EU:

Houd er rekening mee dat u als klant buiten de EU verantwoordelijk bent voor alles wat u invoert en de geldende invoerbelastingen en vergoedingen voor invoer dient te betalen.
Bij het invoeren van artikelen zal uw douanekantoor u hiervoor benaderen. Dimidium BV heeft geen invloed op de hoogte van invoerbelastingen en kan niet voorspellen hoe hoog deze belastingen zijn.
Het douanebeleid verschilt van land tot land. Neem a.u.b. contact op met uw douanekantoor om uzelf volledig te informeren.

Pin It on Pinterest

Share This